Anumite atitudini ale femeilor legate de sex au mare influență asupra bărbatului. Iar dacă se simte respins în mod repetat, va sfârși prin a căuta o cale de ieșire din relație.


Pentru un bărbat, o relație fără sex reprezintă o relație fără iubire, fără afecțiune și fără legătură emoțională. Având în vedere că majoritatea femeilor nu au același apetit sexual ca al bărbaților, frecvența relațiilor intime devine deseori subiect de dispută. Poți preveni această problemă dacă îl surprinzi mereu cu ceva nou.

Astfel, el are parte de stimulare fizică și mentală, lucru ce-l zăpăcește și-l amețește. Atunci când un bărbat poate să anticipeze că va face sex de două ori pe săptămână într-un interval orar și într-o anumită poziție, el va începe să se simtă frustrat, de parcă ar fi obligat să țină o dietă sexuală drastică. Însă, atunci când îi menții interesul aprins, el își amintește mereu de momentele fierbinți pe care le-ați petrecut de curând împreună.

Ține-l într-o permanență stare de suspans. Oferă-i sex la intervale neregulate și în momente neașteptate. Astfel, dorința lui va fi cu mult mai arzătoare.

Așadar, în loc de obișnuitul „joi e ziua de sendvișuri cu curcan”, el are sentimentul că oricând s-ar putea ivi ocazia unei mese copioase stil bufet suedez cu mâncare la discreție. Dacă marți faceți sex în hol și vineri îl iei prin surprindere în spălătorie, amintirile îi vor rămâne veșnic întipărite în minte. Bărbații nu uită lucruri de genul acesta. Prin urmare, preludiul mental se desfășoară 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în timp ce voi continuați să nu faceți sex decât de două ori pe săptămână.

„Nu subestima niciodată puterea cuvintelor pe care i le spui unui bărbat, înainte sau după sex. Un bărbat va aprecia mult mai mult o relație și se va simți mai aproape de tine atunci când te bucuri cu adevărat de sex și îi arăți că „tratamentul” lui este extra special. La urma urmei, drumul spre inima lui nu trece prin stomacul lui, ci prin boxerii lui”, a spus Sherry Argon în cartea sa „De ce bărbații se însoară cu scorpii”.

 

Loading...
Citeste tot despre: