Mutatul împreună poate fi cu două tăişuri: rişti să îţi distrugi relaţia sau poţi chiar să ţi-o îmbunătăţeşti, să fiţi amândoi mai fericiţi ca oricând.


În cazul multor cupluri, mutatul împreună vine de la sine, când cei doi se decid că relaţia lor poate trece la următorul nivel, îndreptându-se poate spre o căsătorie. Este perfect normal ca cei doi să aibă nevoie de intimitate, de locul lor, dar important este ca acest lucru să nu fie forţat şi doar din nevoia de a avea pe cineva în preajmă.

Fiecare dintre noi are o anumită rutină. Înainte să decideţi să locuiţi sub acelaşi acoperiş, este necesar să vorbiţi despre toate obiceiurile pe care le aveţi, şi unul şi celălalt, şi să vedeţi dacă sunteţi de acord cu ele sau, în cazul în care nu vă convin, să vedeţi dacă puteţi face compromisuri, ca să le acceptaţi.

În acelaşi timp, trebuie să vă gândiţi dacă sunteţi dispuşi să renunţaţi la anumite tabieturi, care îl deranjează pe partener, şi dacă puteţi să vă contopiţi stilurile de viaţă. Astfel, putem vedea dacă, pe langă iubire, există şi o compatibilitate, care ar avea rolul sa ne facă viaţa usoară unul langă celălalt.

 

 

Loading...