Ciocolata este fără doar și poate cel mai iubit şi cel mai râvnit aliment de către femei. Este delicios, tentant, creează dependenţă şi se topeşte minunat în gură. Însă, puţină lume ştie ce efecte miraculoase are ciocolata asupra vieţii sexuale.


Multe reprezentante ale sexului frumos spun că sunt la fel de satisfăcute de un baton de ciocolată sau de o cupă cu îngheţată de ciocolată, ca şi de sex! Ciocolata poate fi substituentul sexual numărul unu pentru femeile care nu au parte de aşa ceva.

Calităţile afrodiziace ale ciocolatei pot fi puse pe seama a două substanţe chimice pe care le conţine. Una este triptofanul, un aminoacid esenţial din componenţa serotoninei, acesta fiind o substanţă chimică din creier implicată în excitarea sexuală. Cealaltă este feniletilamina, un stimulent asociat amfetaminei, care este eliberat în creier când oamenii se îndrăgostesc.

Nu exageraţi totuşi cu ciocolata, trebuie să consumaţi un pic din acest aliment pentru a vă excita, deoarece prea multă vă va anula excitaţia.

Loading...