Este periculos să crezi că poţi să ai o relaţie fericită fără sex. Sexul ne dă posibilitatea să trăim acele momente unice pe care le împărtăşim cu partenerii noştri. Ne dă senzaţii pe care nici o altă experienţă nu ni le poate crea. Ne apropie ca nimic altceva şi ne face de o vulnerabilitate nemaiîntâlnită, iar dacă ştim să profităm de acele clipe, câştigul e urias.


O viaţă amoroasă satisfăcătoare este foarte importantă pentru a avea o relație fericită. Intensifică iubirea, menţine starea de bine în cuplu şi apropie partenerii. Satisfacţia în căsnicie este strict legată de satisfacţia în viaţa sexuală şi este o componentă importantă a armoniei în cuplu. Cu cât partenerii sunt mai mulțumiți și satisfăcuți de relațiile lor sexuale, cu atât este mai mare șansa ca cei doi să rămână împreună pentru foarte mult timp.

Iată ce poţi să faci când simţi că viaţa ta erotică nu mai e ca la început

Din momentul în care simţi că viaţa ta erotică nu mai e ca la început, iar partidele de amor se împuţinează de la o săptămână la alta, a venit timpul să te ocupi serios de acestă problemă. Este greu de înţeles cum înainte de a începe relaţia cu partenerul, viaţa intimă era foarte intensă, iar acum aspectul sexual a căzut pe locul al doilea. De aceea, cea mai bună abordare ţine de felul în care îl privim pe cel de lângă noi. Iar iubitul tău ar trebui să fie persoana alături de care ai ales să îţi petreci restul vieţii. Tot el este cel de care trebuie să te îndrăgosteşti mai mult şi mai mult, în fiecare zi.

Acordă atenţie deosebită felului în care arăţi, îngrijeşte-te şi cumpără-ţi ori de câte ori ai ocazia lucruri noi şi astfel îţi vei surprinde permanent iubitul, iar căsnicia voastră va fi fără cusur. Nu uita că romantismul joacă şi el un rol foarte important atunci când vorbim despre sudarea legăturii sentimentale care vă uneşte.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: