Comunicarea este cel mai important aspect când vine vorba de funcţionarea unei relaţii. Când lucrurile încep să nu mai meargă în cuplu, este esenţial să vorbim deschis cu partenerul nostru despre ceea ce se întâmplă.


Ne dăm seama că relaţia cu partenerul nu mai funcţionează în momentul în care a ajunge acasă lângă el nu mai reprezintă o bucurie, în momentul în care preferăm să facem anumite lucruri singure decât cu el, când nu mai suntem entuziasmate să-i povestim despre planurile, reuşitele, temerile noastre, când simţim că distanţa dintre noi nu mai poate fi redusă nici cu toate încercările de a resuscita relaţia.

Cel mai mare semnal de alarmă, pentru a evalua temeinic relaţia în care ne aflăm, este  momentul în care începem să fim atrase de altcineva. Atunci, este clar că în  povestea noastră lipseşte ceva important.

Chiar dacă lucrurile nu evoluează cu cealaltă persoană pentru care simţim atracţia, acesta este, cu siguranţă, un moment în care trebuie să ne punem relaţia sub lupă şi să vedem ce se întâmplă acolo.

 

Loading...