Este posibil ca un bărbat şi o femeie să fie doar prieteni? Să aibă o relaţie platonică şi să socializeze fără să se implice şi sexual? Ei bine, răspunsul este la fiecare dintre noi.


Cei mai mulţi bărbaţi nu pot lega o relaţie de prietenie cu o femeie de care nu sunt atraşi sexual. Aceasta este totuşi, mai degrabă o opţiune decât o dorinţă puternică. Dacă nu şi-o pot imagina în pat cu ei, nu sunt interesaţi de ea, indiferent cât de frumoasă, inteligentă, amabilă este.

Unii psihiatrii îi susţin pe aceşti bărbaţi, considerând că un reprezentant al sexului puternic trebuie să stabilească o relaţie erotică cu o femeie, acest lucru stand la baza contactului dintre oameni.

Bărbatul reprezintă mai întâi un mascul pentru femeie, pe urmă un protector, şi abia apoi un prieten. Ipoteza medicilor psihiatrii este că, indiferent dacă procesul se inversează, adică se trece de la prietenie înspre o relaţie romantică, ordinea corectă este în subconştientul nostru încă de la început, adică de la iubiţi la prietenie.

Dacă formezi o relaţie de prietenie cu cineva de sex opus, sexualitatea este întotdeauna prezentă la un anumit nivel şi nu poate fi evitată.

 
 
Loading...