Fiecare dintre noi își dorește o relație care să fie perfectă până la bătrânețe, însă, din păcate, treaba nu stă mereu așa. Despărțirile fac parte din viața noastră, fie că ne place sau nu. Dacă simţi că partenerul nu mai este atât de atent cu tine, nu mai faceți sex atât de des, iar când o faceți pare mai mult o obligație e posibil să nu mai fie îndrăgostit de tine.


Atunci când un bărbat nu mai este preocupat să facă sex cu partenera de viaţă, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din relaţie. De regulă, atunci când un tip premeditează încetarea relaţiei, comportamentul său se va schimba treptat şi nu peste noapte. La început el va bate în retragere pe plan emoţional, abia apoi vei sesiza schimbări la capitolul contact fizic.

Iată ce poţi să faci în această situaţie chiar dacă îţi este greu

Dacă ai eliminat toate celelalte posibile motive ale lipsei dorinţei sexuale, poate e timpul să accepţi realitatea. Unii reprezentanţi ai sexului puternic pur şi simplu nu găsesc curajul necesar de a spune direct partenerelor de viaţă că le părăsesc, sau nu vor să pară insensibili, aşa că preferă să emită diverse semnale. De exemplu, refuzul de a mai întreţine relaţii sexuale.

În această situaţie, ei speră să fii tu aceea care sparge gheaţa şi pune pe “tavă” discuţia dificilă. Începe prin a-i spune că ai remarcat unele schimbări în atitudinea sa faţă de tine şi roagă-l să-ţi spună care sunt motivele reale. Oricum, e bine să fii pregătită sufleteşte pentru varianta cu despărţirea ca să mai atenuezi din suferinţă.

 
 
Loading...