Există o serie întreagă de factori din viaţa de zi cu zi care pot influenţa negativ activitatea intimă. Este vorba de stres, oboseală, griji, regim alimentar, lipsa timpului liber. Lăsând la o parte aceşti factori, în cazul bărbaţilor se mai adăugă o problemă a cărei consecinţe se manifestă atât în plan fizic, cât şi psihic: disfuncţiile erectile.


În primul rând pentru bărbaţi acesta este un subiect tabu. Li se pare ruşinos să discute despre asta sau să consulte un doctor şi preferă să se retragă în carapacea lor, înfrânându-şi dorinţele sexuale, de teamă de a nu fi judecaţi greşit.

Cum trebuie să reacţioneze partera de viaţă

Arată-i iubitului că poate avea încredere în tine şi asigură-te că nu este vorba despre o problemă de sănătate. În niciun caz, nu îl acuza că nu te mai doreşte sau că te înşala. Cel mai bine este să discutaţi deschis despre ceea ce îl frustrează. Dacă este vorba despre probleme de potenţă, acestea pot fi rezolvate de medici.

În orice caz, nu este nevoie să mergeti la medic după primul eşec în pat sau pentru că nu aţi mai făcut dragoste de o săptămână. Aceste disfuncţii trebuie să persiste mai mult de o lună, pentru a se considera că ascund probleme de sănătate.

 
 
Loading...