Mereu avem nevoie de ceva nou, cu care să ne condimentăm viaţa amoroasă. Aşa că, în această ediţie, vă voi oferi câteva sfaturi despre cum vă puteţi surprinde şi, în acelaşi timp, satisface partenerul, ieşind din rutina zilnică.


Sex prin telefon. Bărbaţii se "încing" atunci când vine vorba despre sex la linia erotică. Trezeşte-i ins-tinctele primare, a-tunci când se aşteaptă mai puţin, cu un telefon fierbinte.

Sună-l pe neaşteptate, gemi la telefon, apoi, cu voce suavă şi erotică, spune-i ceva de genul "Tocmai mă gândeam la tine!" şi închide convorbirea. Se va grăbi să ajungă acasă, în dormitor sau oriunde vei dori să-l aştepţi dornică de amor.

Poartă ciorapi cu portjartier. Iubitul tău va fi plăcut surprins să descopere o lenjerie sexy şi ciorapi lungi, cu portjartier. Poţi să-i păstrezi pe tine chiar în timp ce faceţi sex.

Epilează-te total în zona intimă. Chiar dacă adori ca el să se aventureze acolo jos, gândeşte-te la cum te simţi tu când el nu este proaspăt bărbierit. Nu vrei ca după o şedinţă intensivă de sex oral să arate ca şi cum s-ar fi sărutat cu o bucată de şmirghel, nu-i aşa?

Alege să te epilezi cu ceară, pentru un aspect plăcut şi pentru un efect de durată.

Oferă-i un "handjob" de neuitat. Cu toate că este înnebunit după sexul oral, ai putea să-l surprinzi şi cu alte tehnici, la fel de hot. Renunţă la sexul oral în favoarea unui handjob.

Îngenunchează în faţa lui şi astfel îi vei aduce plăceri nebănuite. Lubrifiază-ţi bine palmele şi împreunează-le în jurul penisului. Stimulează-l lent la început, cu mişcări de sus în jos, alternând cu rotiri. Apoi, schimbă viteza, trecând la un ritm mai alert. Până când îl urci pe culmile extazului...

Stimulează-l vizual. Lasă-l să se bucure de trupul tău atunci când ajunge acasă şi să te soarbă din priviri... Nu-ţi face griji în ceea ce priveşte lenjeria. Nu trebuie să fie ceva foarte scump sau extravagant. E de ajuns să te dezbraci provocator, pentru a-i face inima să bată mai tare.

Loading...
Citeste tot despre: