Visul oricărui bărbat este să aibă o parteneră deschisă din punct de vedere sexual, care să preia iniţiativa din când în când în dormitor sau măcar să sugereze că şi-ar dori să facă dragoste.


A prelua controlul vieţii voastre sexuale atunci când simţi să faci asta nu înseamnă că trebuie să iei o atitudine dominatoare. Dar arătându-i iubitului tău că îl doreşti este cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci pentru a menţine pasiunea vie şi pentru a spune adio plictiselii. Specialiştii în relaţii de cuplu spun că există un număr foarte mare de bărbaţi care afirmă că singurul lucru care le-ar îmbunătăţii viaţa sexuală ar fi ca partenerele lor să facă primul pas.

Nu este nevoie să faci ceva de-a dreptul spectaculos sau ceva care să te facă să te simţi inconfortabil atunci când te hotărăşti să preiei iniţiativa. De exemplu, poate fi o privire anume pe care i-o arunci partenerului de viaţă sau o atingere care să spună "Da, te vreau, acum".

Sărutându-l pasional într-un moment în care se aşteaptă cel mai puţin, s-ar putea ca reacţia lui să te uimească. Dacă eşti ceva mai îndrăzneaţă, îi poţi sugera să vă uitaţi la un film sexy împreună sau să citiţi reviste erotice. Una dintre principalele probleme cu care se confruntă o femeie fără iniţiativă în viaţa intimă este faptul că nu a fost niciodată încurajată să se gândească la sex aşa cum şi l-ar dori sau cum să-şi exprime dorinţele sexuale. Cele mai fericite relaţii din punct de vedere sexual sunt cele în care ambii parteneri iau pe rând iniţiativa în pat.

Loading...