Conform specialiştilor, femeile trecute de prima tinereţe încep să-şi dea seama de adevăratul lor potenţial sexual. Şi, dacă analizăm mai bine lucrurile, chiar aşa este! Experienţa le-a făcut mai puternice şi mai încrezătoare în a obţine ceea ce-şi doresc.


Femeile trecute de 40 de ani sunt mai capabile de a avea orgasme comparativ cu tinerele. Ele sunt, de asemenea, mai emancipate în raport cu corpurile lor și manifestă mai puține inhibiții în fața unor experiențe noi, așa cum sunt jucăriile sexuale, pozițiile noi sau rolurile sexuale.

Și chiar dacă este adevărat că bărbații mai în vârstă ajung mai greu la erecție, ba chiar și mai greu la ejaculare, exact acest lucru îi face adesea amanți mai buni și mai tandri, fiindcă nu se vor grăbi și vor avea mai multă dispoziție pentru preludii prelungite.

„Întrucât femeile beneficiază de pe urma preludiilor prelungite, este ușor de înțeles motivul pentru care multe femei trecute de prima tinereţe preferă un bărbat experimentat. Bărbații mai vârstnici sunt dispuși să nu se grăbească cu o femeie, pe când armăsarii tineri se gândesc numai la iuțeală și vigoare”, a spus Eve Marx în cartea sa, „101 lucruri inedite despre sex”.

 
 
Loading...