Relaţia cu părinţii, în special cu mama, ar trebui să fie foarte importantă pentru orice persoană. Însă dacă iubitul tău nu doar că se înţelege bine cu mama sa şi este foarte apropiat de ea, ci este pur şi simplu dependent de ea, acest lucru poate crea probleme în viaţa de zi cu zi, în special în relaţii.


Bărbatul dependent sufleteşte, afectiv de mama sa, ar trebui să pună pe gânduri orice femeie. Acest tip de bărbat va avea aşteptări foarte mari de la parteneră pentru că o va compara întotdeauna cu mama sa. El nu va reuşi niciodată să ia o decizie decât dacă nu-i cere şi părerea celei care i-a dat viaţă.

După o anumită vârstă devine chiar primejdios să te implicit în relaţii cu bărbaţii care ascultă dumnezeieşte de sfaturile mamei. Tot ceea ce se întâmplă între voi va deveni o discuţie de familie, iar lipsa de intimitate va atinge cote maxime, la fel ca răbdarea ta. Eşti dispusă să treci peste aceste lucruri? Dacă da, vei avea multe situaţii de înfruntat.

Pentru a evita posibilele dezamăgiri şi legături obositoare, care îţi îmbolnăvesc sufletul, nu te implica în relaţii serioase cu acest tip de bărbat, în special dacă îţi doreşti o legătură de lungă durată, bazată pe încredere, respect şi dragoste.

 

Loading...