În general, bărbaţii au tendinţa să fie foarte încrezători în tehnicile proprii atunci când este vorba despre sex, iar asta nu reprezintă o atitudine rea atunci când chiar ştiu ce trebuie să facă între aşternuturi. Însă, uneori, mai fac şi greşeli în pat, iar dacă nu sunt conţtienţi de ele sau le neagă, viaţa sexuală a cuplului se poate transforma într-un coşmar, cel puţin pentru unul dintre parteneri.


Indiferent dacă eşti sau nu fan al filmelor pentru adulţi sau ai fanteziile tale proprii şi originale, trebuie să ştii că toate au timpul lor. Deşi este adevărat că cele mai multe femei au o latură aventuroasă şi sălbatică, fiind dispuse să încerce uneori lucruri noi în pat, dacă vei pune în practică mai multe poziţii şi fantezii în decursul aceleiaşi nopţi s-ar putea să devii cel mai ciudat iubit pe care l-a avut, iar satisfacţia ei să se apropie de zero.

Oricât de liniştită sau sălbatică este partenera ta între aşternuturi, încearcă să introduci poziţii şi fantezii sexuale noi pe rând. În ceea ce priveşte modul de abordare, trebuie să începi cu poziţiile sau fanteziile mai cuminţi şi să creşti intensitatea acestora uşor, însă niciodată în cadrul aceluiaşi act sexual.

Dacă fanteziile erotice sunt mai sălbatice sau bizare, cel mai indicat este să încerci să discuţi cu partenera ta despre acestea într-un moment în care ea pare dispusă să poarte asemenea discuţii. Nu încerca niciodată să îi impui sau să o iei prin surprindere cu ceva nou sau bizar: nu numai că actul sexual ar putea fi compromis, ci chiar relaţia voastră.

 

 

 
 
Loading...