Potrivit studiilor, s-a constatat că sexul cu o altă femeie este fantezia numărul unu în rândul reprezentantelor sexului frumos.


Deşi nu toate femeile se dau în vânt după natura lesbiană a actului sexual, multe dintre ele au porniri aproape instinctive în a iubi trupeşte o altă femeie. În această fantezie pot fi incluse una sau mai multe femei.

Şi să ştiţi că simpla fantezie (chiar transpunerea ei ocazional în realitate) nu înseamnă că sunteţi lesbiană. Actele sexuale între fete oferă o mulţime de avantaje. Nu există bâlbâieli. Nu există căutări nepricepute ale clitorisului. Nu sunteţi nevoite să mângâiaţi ego-ul masculin! Şi întrucât majoritatea bărbaţilor sunt doritori să-şi vadă iubita cu altă femeie, aceasta este o fantezie pe care o puteţi împărtăşi cu partenerul de viaţă.

Gândiţi-vă de două ori înainte de a vă grăbi s-o transpuneţi în realitate, deoarece vor exista consecinţe. De exemplu, nu vă repeziţi să o faceţi cu prietena cea mai bună, fiindcă dacă vă este prietena cea mai bună şi sexul va fi incredibil, puteţi sfârşi prin a vă îndrăgosti una de cealaltă.

 

 
 
Loading...