Găsirea prezervativului potrivit nu este un lucru uşor, nici foarte greu, dar cu siguranţă este de maximă importanţă pentru liniştea şi confortul tău în timpul partidelor de sex. Dincolo de material, arome, textură, trebuie să te asiguri că atunci când îl vei folosi nu va exista riscul de a aluneca, dacă este prea larg, sau că se va rupe dacă este prea strâmt. Iată cum trebuie să alegi prezervativele.


În funcţie de calitate

Nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de un prezervativ şi din acest motiv trebuie să-l ai la îndemână mereu. Pentru a te bucura aşa cum trebuie şi a sta fără grijă în timpul actului sexual trebuie să achiziţionezi doar prezervative de foarte bună calitate. Este important ca înainte de a-l folosi să-l verifici cu foarte mare atenţie si să descoperi eventualele defecte de fabricaţie. Dacă se întâmplă să dai peste cea mai mică imperfecţiune, aruncă prezervativul şi înlocuieşte-l cu altul care este într-o stare perfectă.

După mărimea potrivită

Mărimea prezervativului este una dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie să o ai în vedere atunci când vrei să cumperi un prezervativ. Cei mai mulţi bărbaţi se lasă foarte greu convinşi să-şi pună prezervativul în timpul actului sexual.  Motivul este unul cât se poate de simplu, nu ştiu să le aleagă pe cele potrivite ca dimensiune. Pentru a afla care ţi se potriveşte, încearcă cât mai multe tipuri de prezervative şi în funcţie de mărimea penisului îl alegi pe cel care trebuie. Prezervativele care nu se potrivesc ca mărime organului genital se pot rupe, aluneca şi pot creea disconfort ambilor parteneri în timpul actului sexual.

După aromă

Pe piaţă există prezervative disponibile într-o mulţime de culori, arome şi texturi. Însă, ele trebuie alese în funcţie şi de dorinţa femeii. Foarte multe dintre ele au o problemă în a face sex oral fără prezervativ şi din acest motiv cele cu diferite arome sunt preferate. Trebuie să ţineţi cont de un aspect foarte important, prezervativele cu arome au un miros plăcut, dar pot irita vaginul deoarece îi schimbă PH-ul cauzând infecţii.

 
 
Loading...