Nu toate părțile corpului sunt la fel de erogene și implicit nu transmit la fel de multă plăcere atunci când sunt atinse. Pe de altă parte, dacă știți pe unde să vă atingeți partenerul puteți să-l faceți să trăiască cele mai intense senzații.


Am alcătuit o listă cu zonele cele mai erogene ale corpului, așa că notațile și data viitoare când interacționați cu partenerul sau partenera încercați să le acordați mult mai multă atenție pentru a vedea ce obțineți.

1. Pieptul

Este o zonă foarte sensibilă atât pentru bărbați cât mai ales pentru femei. Desigur, punctele cele mai erogene sunt sfârcurile care reacționează rapid la atingeri și transmit instant o stare de excitare dacă sunt atinse sau sărutate.

2. Gâtul

În mod surprinzător una dintre cele mai erogene zone ale corpului este gâtul. Mai exact este vorba despre zona din spate a gâtului unde o simplă atingere cu degetele sau un sărut pot declanșa reacții în lanț.

3. Scalpul

Părul și scalpul transmit o mulțime de informații către creier, fiind una dintre cele mai sensibile zone ale corpului. Cu atât mai mult că scalpul este acoperit de o mulțime de nervi, tocmai de aceea un masaj al acelei zone produce o relaxare foarte plăcută.

4. Urechea

De fapt, cea mai erogenă zonă a urechii este lobul. Atunci când sunteți în intimitate încercați să vă surprindeți partenerul sau partenera cu un sărut al lobului urechii și vedeți ce reacție va avea.

5. Fesele

Atât a femeilor, cât și a bărbaților sunt mai sensibile decât ați putea crede. Din acest motiv, atunci când sunteți în intimitate, fesele nu trebuie neglijate, ba din contră trebuie sărutate, mângâiate sau mușcate ușor. Aşa că, data viitoare când vreți să vă bucurați de senzații intense acordați-le o atenţie sporită.
-

 

Loading...