Numeroase studii au arătat că dintre toate băuturile alcoolice pe care le consumi înainte de a face sex, vinul roşu este singurul care aduce mari schimbări în privinţa experienţei tale sexuale.


Vinul roşu este considerată una dintre cele mai bune băuturi care îţi fac poftă de sex. Dacă aveţi o întâlnire romantică şi vreţi să savuraţi o băutură care să vă stimuleze sexual, vinul roşu este alegerea perfectă. Pe lângă faptul că te dezbracă de inhibiţii, îţi pune şi sângele în mişcare, iar asta înseamnă că şi zona genitală va fi bine stimulată din acest punct de vedere. De asemenea, în cazul femeilor, consumul de vin roşu ajută la creşterea circulaţiei sângelui către zonele erogene şi creşte nivelul de lubrifiere.

Iată câteva beneficii ale consumului de vin roşu asupra vieţii sexuale

Îmbunătăţeşte viaţa sexuală

Cantităţile moderate de vin roşu ajută la creşterea dorinţei sexuale, dar şi a circulaţiei sângelui către zonele erogene.

Ajută erecţia

Vinul conţine substanţe care în mod natural cresc circulaţia sângelui către diferite părţi alte corpului, inclusiv către organele genitale, provocând erecţie bărbaţilor.

Îmbunătăţeşte nivelul de testosteron

Una dintre componentele care se regăsesc în vin este quercetina, care ajută în mod natural la creşterea nivelului de testosteron din sânge.

Ajută la relaxare şi dezinhibare

Polifenolul care se regăseşte în compoziţia vinului, combinat cu o cantitate mică de alcool (niciodată mai mare de 20%), acţionează asupra sistemului nervos, permiţând astfel relaxarea şi dezinhibarea, având efecte pozitive asupra orgasmului la femei.

Loading...