Multe dintre reprezentantele sexului frumos ar crede că majoritatea bărbaţilor se uită după femei care arată perfect fizic.


Într-adevăr, pe lângă aspectul fizic, bărbații mai sunt atrași de nişte lucruri la care nici măcar nu ne-am putea gândi. De cele mai multe ori, ceea ce noi asociem cu sexualitatea este departe de percepția lor, motiv pentru care este foarte important ca, din când în când, să studiem puțin modul lor de a gândi.
Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.

Oricui îi place o persoană tonică, simpatică, care să emane stare de bine. Poate nu tuturor le plac vorbărețele, dar o figură zâmbitoare, o atitudine deschisă și puțin simț al umorului vor deschide întotdeauna drumul spre inima unui bărbat. Sensibilitatea și dorința de a-i ajuta pe ceilalți sunt și acestea calități mult prețuite.

Poate te gândești că cel mai mult contează cum arăți, și într-un anume fel ai dreptate. Dacă nu îi atragi atenția de la început prin frumusețea fizică, nu va încerca să meargă mai departe. Dar dacă nu va descoperi în tine și alte calități, nu va rămâne mult timp în preajmă. Iar după mai mulți ani de relație, va conta mai mult caracterul, felul în care relaționați și atmosfera plăcută pe care tu o creezi în intimitatea căminului vostru.

 

 

 
 
Loading...