Dacă am acorda mai multă atenţie diferenţelor existente între modul în care înţeleg femeile relaţia şi felul în care o văd bărbaţii, multe dintre problemele care apar pe parcurs ar putea fi evitate sau rezolvate înainte de a fi prea târziu.


Aşa cum se ştie, într-o relaţie, mulţi bărbaţi se retrag atunci când încep discuţiile despre proiectele de viitor. Explicaţia ar fi că există un decalaj de maturitate între bărbaţi şi femei. De exempu, un tânăr de 30 de ani nu este încă gata să se gândească la întemeierea unei familii, deşi o femeie de aceeaşi vârstă are deja planuri în această privinţă, poate tocmai pentru faptul că o bună parte dintre domni nu se simt capabili să îşi asume responsabilitatea unei familii.

Pentru a-i asigura partenerului un confort emoţional, o femeie trebuie să înceapă prin a-l asculta mai mult şi a fi mai atentă la nevoile acestuia, lucru ce poate fi destul de dificil, pentru că mulţi domni au o problemă în a-şi recunoaşte trăirile.

Cea mai bună soluţie este să încercaţi să-i aflaţi opiniile punându-i întrebările potrivite fără să fiţi agresivă şi mai ales să aveţi răbdare, asta pentru că un bărbat care simte că este înţeles îşi va pune pe tavă sentimentele. Orice bărbat are nevoie să fie complimentat, să audă mereu că este nemaipomenit şi extraordinar, şi, mai ales, trebuie să ştie că partenera are nevoie de el.


 

 

 

Loading...
Citeste tot despre: