Reprezentanții sexului puternic au tot felul de dorințe sexuale pe care nu îndrăznesc să le aducă în discuție cu partenerele de viață, de frică să nu fie catalogați drept perverși.


Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc. Așa că femeile ar trebui să lase la o parte inhibițiile și împreună cu partenerul de viață să se bucure de noi experiențe sexuale. Iată în articolul de mai jos, ce își doresc bărbații în pat, dar nu au curaj să ceară.

Partenerele să le facă sex oral de fiecare dată când fac dragoste

Există o categorie de bărbați care se declară nemulțumiți de faptul că partenerele de viață nu le oferă atât de mult sex oral pe cât și-ar dori. Dacă vreți să știți după ce lucruri tânjesc bărbaţii în pat, aflați că aceștia vor să li se facă mai mult sex oral. Cel mai adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor sex oral din obligație, știind că acest lucru îi excită. Însă, ei și-ar dori ca acestea să le dea de înțeles că le place ceea ce fac, că se simt bine și nu se grăbesc pentru a termina cât mai repede.

Să li se vorbească deocheat

Pentru cei mai mulți bărbați, o noapte pasională alături de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevărat coșmar. Chiar dacă nu o spun explicit niciodată, ei își doresc să audă din gura iubitei câteva cuvinte deocheate când fac sex. Din acest motiv, femeile ar trebui să fie mai curajoase, să lase rușinea la o parte și să le vorbească mai deocheat partenerilor în intimitate. Acest lucru îi excită pe cei mai mulți reprezentanți ai sexului puternic.

Să pună în practică tot felul de jocuri erotice

În orice relație de lungă durată, sexul poate deveni monoton. De aceea, este bine ca din când în când să mai schimbați câte ceva în viața voastră intimă, să veniți cu tot felul de idei care să vă condimenteze relația. Dar, pentru asta, este nevoie de foarte multă înțelegere și comunicare. De exemplu, bărbații au tot felul de fantezii despre care nu au curaj să vorbească cu partenerele de viață de frică să nu fie judecați și, din acest motiv, tânjesc după ele.

Să facă ceva interzis

Conform unor studii, din ce în ce mai mulți bărbați sunt foarte interesați de sexul anal. Însă le este teamă să își exprime această dorință de frică să nu își supere partenerele de viață. Dacă știți că iubiții voștrii își doresc acest lucru și sunteți pregătite să vă bucurați și de o astfel de experiență, atunci puteți prelua inițiativa și să le sugerați acest lucru. Cu siguranță îi veți surprinde plăcut.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: