Fiecare cuplu are momente plăcute şi mai puţin plăcute. Insă este important să existe comunicare şi disponibilitatea pentru a rezolva eficient problemele, înainte de a se agrava şi mai mult.


Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

Doi oameni care nu se ceartă nu neapărat se şi iubesc, la fel cum doi oameni care se ceartă nu neapărat se şi urăsc. Atâta timp cât certurile nu sunt dese şi se termină la fel de repede cum au început, totul este în regulă. Sunt de bun augur, pentru că vă ajută să eliminaţi frustrările şi energia negativă.

Nu frecvenţa sau durata certurilor este reala problemă, ci faptul că multe cupluri eşuează încercând să administreze astfel de momente tensionate. În acest sens, important este să fii calmă, să nu te laşi distrasă de alte aspecte şi să nu uiţi că partenerul are anumite aşteptări, aşa cum şi tu ai de la el. La fel de important este să vă respectaţi reciproc ideile şi soluţiile.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: