Ai ieşit dintr-o relaţie şi nu ştii cum să treci peste suferinţa provocată de despărţire? Dacă ai impresia că lumea s-a sfârşit odată cu finalul unei relaţii trebuie să îţi spunem că nu este deloc aşa.


Din nefericire, orice femeie este atacată de o depresie în urma unei despărţiri de persoana în care a investit sentimente, chiar dacă într-o masură mai mica sau mai mare. Această depresie poate să apară atunci când nu poţi amortiza pierderea suferită şi blochezi involuntar calea către orice metodă de reconstruire a prezentului propriei tale persoane.

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru o femeie care tocmai a pus punct unei relaţii este să îşi centreze atenţia pe propria persoană. Cea mai important măsură este refacerea echilibrului emoţional, prin respingerea tuturor nemulţumirilor şi rămăşiţelor sentimentale din foasta relaţie, indiferent cât de încărcate cu amintiri sunt.

Este bine ca analiza fostei relaţii să fie făcută într-un moment de linişte şi luciditate, nu într-unul de nervozitate sau instabilitate emoţională. Este foarte important să înveţi din propriile greşeli şi să îţi dai seama ce anume a dus la această ruptură, pentru a ştii pe viitor ce trebuie să corectezi şi ce trebuie să eviţi.

 
 
Loading...