Clitorisul este un organ unic, destinat exclusiv generării de plăcere sexuală, dar este şi cea mai sensibilă parte a trupului femeii. Aşa că ar fi păcat ca partenerul tău să nu-i acorde atenţia meritată.


Clitorisul, labiile, uretra  şi  deschiderea vaginului fac parte din vulvă. Vârful  clitorisului poate fi mare sau mic, dimensiunea e uşor diferită de la femeie la femeie şi are niveluri  diferite de sensibilitate. Unicul  scop al clitorisului este de a-i oferi  femeii  plăcere sexuală  şi nu are funcţie reproductivă.

Îi puteţi oferi plăcere unei femei cu degetul, cu limba sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru clitoris. Sau puteţi, pur şi simplu, să o întrebaţi cum îi place să fie stimulat clitorisul. Unora le place contactul direct, pentru altele, aşa ceva  este prea  intens.

Dacă este prea sensibilă, masaţi zonele laterale ale clitorisului, pentru a-l lubrifia şi pentru  a o excita. Aşa cum bărbaţii suferă când au erecţie îndelungată fără să ejaculeze, aşa  se întâmplă şi cu femeile atunci când se excită, dar nu ajung  la orgasm. Clitorisul suferă modificări, se umflă, se întăreşte şi se vascularizează. După ce ai orgasm, el revine la dimensiunea iniţială după aproximativ 10 minute.

Unii bărbaţi se simt atraşi de un clitoris mai mare, deoarece este mult mai uşor de stimulat în timpul sexului oral.

 

 
 
Loading...