Dintr-un motiv sau altul, ne e foarte ușor să vorbim despre tot felul de subiecte, însă când vine vorba de sex, jucării erotice sau, mai rău, de masturbare, ne comportăm de parcă nu ar fi cele mai normale și naturale lucruri din lume.


Motivul pentru care nu ar trebui să-ţi fie ruşine să foloseşti o jucărie sexială

Masturbarea este o practică normală, naturală şi foarte sănătoasă. De aceea, niciodată nu trebuie să îţi fie ruşine să recunoşti că te masturbezi, toată lumea face asta. Cât despre jucăriile folosite în timpul sexului, de ce ar fi asta ceva greşit? Crezi că alte persoane nu folosesc aşa ceva pentru a-şi condimenta viaţa sexuală?

Datorită acestor accesorii sexuale îţi vei cunoaşte mai bine corpul, vei învăţa ce anume îţi place. Unul dintre beneficiile masturbării este că vei descoperii mai bine ce anume îţi produce plăcere. Cu ajutorul unei jucării erotice precum un vibrator sau dildo, vei putea descoperi un punct erogen care are nevoie de mai multă atenție în timpul sexului.

De asemenea, mereu este bine să încerci lucruri noi în pat! Din păcate, sexul poate deveni plictisitor la un moment dat, așa că e o idee foarte bună să încerci lucruri noi, fie că e vorba de poziții, jucării sau anumite practici.

 

 
 
Loading...