Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos trăiesc cu frustrarea kilogramelor în plus şi acest lucru le face să se închidă în ele şi să refuze orice fel de contact sexual. Din păcate, multe dintre femei cred că imaginea pe care canalele media ne-o oferă, legată de idealul feminin, este cea corectă.


Mesajul pe care îl primim este că trebuie să arătăm într-un anumit fel, alminteri nu ne încadrăm în standardele societăţii şi, drept urmare, nu putem avea o relaţie. Această concepţie este total greşită.

Ce poţi face pentru a te simţi cât mai bine în pielea ta?

E dificil să te simţi sexy dacă nu îţi apreciezi propriul corp. Ruşinea, senzaţia că eşti prea grasă sau prea slabă, chiar dacă nu este aşa, sunt sentimente care scad şi dorinţa sexuală. Dacă partenera ta are asemenea probleme, o poţi încuraja şi ajuta să se simtă din nou bine în pielea ei, ceea ce vă va revigora implicit şi activitatea intimă.

Aşadar, e de preferat să te concentrezi asupra acelor părţi ale corupului tău care îţi plac cel mai mult şi să nu te gândeşti la acele părţi care te nemulţumesc. O altă sugestie este practicarea unui sport sau exerciţiile fizice, activităţi care te vor ajuta să te împrieteneşti cu corpul tău şi să îl iubeşti mai mult.

 

 
 
Loading...