Ana-Maria e căsătorită de un an. Se înţelege bine cu soţul ei, dar se teme de ceva: că iubirea lor nu va dura. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!


“Bună, Ioana. Numele meu e Ana-Maria şi am 26 de ani. M-am căsătorit de un an. Viaţa alături de soţul meu e minunată din toate punctele de vedere.

Singura mea temere e aceea că, odată cu trecerea timpului, să nu dispară dorinţa. Spun asta pentru că am întâlmit asemenea cazuri. La mama mea, de exemplu. Să fie de vină vârsta - cu cât înaintezi în vârstă, îţi pierzi cheful - sau e posibil să intervină rutina? Tu ce mă sfătuieşti?”
Dragă Ana-Maria, sunt ferm convinsă că toate femeile din lumea asta, în momentul în care îşi găsesc sufletul-pereche şi visează să stea lângă bărbatul iubit o viaţă întreagă, au aceleaşi temeri ca şi tine.

Nimeni nu ne poate oferi garanţii şi nu cred că există o reţetă pentru a avea o relaţie de lungă durată şi fericită. Totul ţine de noi, de felul în care ştim să ne respectăm partenerul, de profunzimea iubirii, de felul în care ştim să-l apreciem şi să-l înţelegem şi, nu în ultimul rând, de încredere. Rutina sau  plictiseala intervin la un moment dat în orice relaţie amoroasă, mai devreme sau mai târziu. Nu trebuie să disperăm, fiindcă de cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal dacă fiecare partener face efortul să reia comunicarea şi să-şi exprime dorinţele, nevoile şi aşteptările sale în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Dar, ca să nu ajungem într-o situaţie de acest gen, trebuie să ştim cum să ţinem focul pasiunii aprins, cum să-l recucerim pe partener şi întodeauna trebuie să ne păstrăm atractivi.

Sfatul meu este să fii fericită şi să-ţi dai seama cât de norocoasă eşti că l-ai găsit pe cel pe care îl căutai. Să nu uiţi să-i spui din când în când cât de mult îl iubeşti şi îl apreciezi pentru ceea ce face pentru tine şi cât de important este în viaţa ta. Încearcă să nu-ţi pierzi feminitatea şi simţul umorului şi să nu te transformi într-o femeie cicălitoare. Să-l surprinzi cu tot felul de gesturi şi  cadouri mici. Viaţa sexuală e importantă pentru intimitatea cuplului, iar cu cât e mai satisfăcătoare, cu atât mai mult partenerii vor fi mai fericiţi. E important şi recomandat că oricât de longevivă ar fi o relaţie, să vă păstraţi fiecare spaţiul vostru de intimitate şi să nu încercaţi să-l schimbaţi pe celălalt.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 22.00 la 22.30, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro

 
 
Loading...
Citeste tot despre: