Rodica este într-o relaţie de doi ani. Viaţa ei sexuală este bună, dar nu ajunge de fiecare dată la organsm. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre.


“Bună, Ioana. Numele meu este Rodica şi am 26 de ani. Sunt într-o relaţie cu un băiat de aceeaşi vârstă cu mine. Suntem împreună de doi ani. Ne înţelegem foarte bine. Facem sex regulat, dar eu nu am de fiecare dată orgasm. Nu i-am spus niciodată asta, deoarece simulez foarte bine şi el nu şi-a dat seama până acum. Ce să fac pentru a mă simţi şi eu bine, nu numai el? Unde este problema? La mine sau la el? Te rog, dă-mi un sfat.”

Dragă Rodica, îţi mulţumesc pentru scrisoare şi pentru faptul că ai încredere în sfaturile mele. Într-adevăr, viaţa sexuală joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu şi, cu cât este mai satisfăcătoare, cu atât cei doi parteneri se vor simţi fericiţi şi împliniţi şi relaţia va funcţiona pe termen lung.

Însă cea ce ţi se întâmplă ţie, de fapt, este o problemă pe care o întâmpină marea majoritate a femeilor, în sensul că ajung mai greu la orgasmul vaginal.

Noi, femeile, avem nevoie de mai multă experienţă, trebuie să avem încredere în noi, să ne cunoaştem sexualitatea, să ne explorăm corpul, să nu ne fie ruşine cu el şi în acest fel vom fi mult mai relaxate şi deschise către sex.

Să nu ne stresăm la gândul că trebuie să ajungem de fiecare dată la orgasmul vaginal, fiindcă vom pierde alte momente speciale din timpul actului sexual - de la preludiu la momentele de tandreţe, sărutări, mangâieri şi cuvinte frumoase.

Nu înţeleg, Rodica, de ce pui foarte mare preţ doar pe orgasmul vaginal, atât timp cât există şi orgasmul clitoridian. Aşa că sugerează-i iubitului tău să-ţi facă sex oral, dacă ţii neapărat să ai un orgasm. Mai spui că, din când în când, mai mimezi orgasmul că să-i dai senzaţia iubitului tău că totul e perfect.

Părerea mea este că într-o relaţie, atunci când cei doi parteneri se iubesc şi au încredere unul în celălalt, nu ar trebui să existe minciuni. Trebuie să-i spui şi să-l asiguri că sentimentele tale faţă de el sunt la fel de puternice, să înţeleagă faptul că tu eşti în continuare atrasă de el şi că îl iubeşti foarte mult, numai că ar trebui să mai schimbaţi şi să diversificaţi câte ceva din punct de vedere sexual.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 00.00 la 01.00, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro

 
 
Loading...