Georgiana are o relaţie de doi ani, dar nu a făcut, încă, sex oral. I-ar plăcea, dar îi e teamă să-i spună partenerului. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre.


“Bună, Ioana. Numele meu este Georgiana şi am 26 de ani. Am o relaţie de doi ani cu un băiat, pe care îl iubesc. Viaţa sexuală e bună, dar am o problemă. Până acum nu am făcut sex oral. Mi-ar plăcea, dar nu ştiu cum să-i spun. Nu ştiu cum va reacţiona. Am auzit că bărbaţilor le place acest lucru, dar el nu mi-a cerut asta niciodată. Dacă îi propun, o să creadă că sunt o femeie uşoară? Tu ce mă sfătuieşti?”
Draga Georgiana, îţi voi răspunde cu mare plăcere la fiecare întrebare la care tu, încă, nu ai găsit un răspuns. Ca să funcţioneze aşa cum trebuie şi pe termen lung, o relaţie de cuplu are nevoie şi de o viaţă sexuală satisfăcătoare, când ambii parteneri se simt împliniţi şi fericiţi.

Dar, pentru asta, trebuie să învăţăm să comunicăm cu partenerul lângă care ne dorim să convieţuim cât mai mult timp şi să avem curajul să-i spunem tot ceea ce ne dorim sau ce ne deranjează.

Tu spui că ai o relaţie de doi ani, că viaţa sexuală e foarte bună, dar lipseşte ceva, acel lucru care place foarte tare şi excită atât femeile, cât şi bărbaţii: sexul oral.

Mă şi miră puţin acest aspect, deoarece tinerii sunt mai deschişi către sexul oral, acest lucru creşte intimitatea în cuplu, este văzut ca un sărut intim în care primim şi oferim iubire şi poate fi mai romantic decât sexul normal. Indiferent că îl oferim sau îl primim, acest gen de sex aduce avantaje în plan sexual şi sentimental. ştim că bărbaţii sunt înnebuniţi după acest lucru, e principala lor fantezie, dar şi femeile îl adoră, mai ales că pot ajunge mult mai repede la orgasm - şi mă refer la orgasmul clitoridian.

Sfatul meu e să stai de vorbă cu iubitul tău şi să-l întrebi ce părere are despre sexul oral. Mă gândesc că poate şi el şi-ar dori acest lucru, dar fiind atât de intim, nu a avut curaj să-ţi ceară asta niciodată, crezând că şi tu, la rândul tău, îl vei judeca şi ai fi tratat-o ca pe o lipsă de respect faţă de tine. Partenerii care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă.

 

 
 
Loading...