Cum poţi să îţi dai seama dacă un bărbat este bun la pat înainte de a ajunge cu el în dormitor? Pentru a afla acest lucru, nu trebuie decât să fii atentă la câteva indicii. Aceste aspecte îţi vor da de înţeles cât de pasional şi creativ este viitorul tău partener.


Dansează foarte bine

Abilităţile lui fizice din timpul dansului îţi oferă un indiciu despre cât de bun este la pat. Fii atentă la varietatea mişcărilor, la ritmul pe care îl are şi la capacitatea de a se lăsa dus de val pe notele muzicale.

Este deschis la experienţe noi

Dacă tot ce i-ai propus să faceţi la primele întâlniri l-a încântat, este evident că este dispus să facă orice în dormitor. Acest bărbat nu se va lăsa până nu te satisface.

Sărută pasional

Dacă partenerul tău te sărută cum îți place și în plus îți provoacă fluturi în stomac și îți trezește dorințe ascunse, este clar că vă veți potrivi în dormitor și că te vei bucura de plăcere alături de el.

Tehnica prin care te sărută spune foarte multe despre el ca persoană și despre modul în care se descurcă în dormitor. Dacă te sărută pasional și-ți mai trece și o mână prin păr în acest timp, merită să încerci.

Îţi face complimente

Un bărbat care ştie să te facă să te simţi bine prin cuvinte ştie să o facă şi în dormitor. Ceea ce îţi spune nu va face altceva decât să îţi crească şi mai mult încrederea în tine.

Este atent la nevoile tale

Bărbatul care te ascultă şi te înţelege va şti cum să se comporte atât în timpul preludiului, cât şi în timpul actului sexual.

 

Loading...