Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața sexuală a viitoarelor partenere. De cele mai multe ori, chiar de la prima întâlnire, din dorința de a afla lucruri interesante, pun întrebări prea intime, care le deranjează pe femei.


Te masturbezi?

În lipsa unui partener de sex, cele mai multe femei se masturbează, însă se simt jenate să recunoască acest lucru unui bărbat pe care abia l-au cunoscut. Din acest motiv, aceştia nu trebuie să insiste cu întrebări prea intime, deoarece reprezentantele sexului frumos le vor considera deplasate.

Ai avut vreun bărbat cu penisul mai mare decât al meu?

Adeseori se întâmplă ca bărbații să fie extrem de geloși pe trecutul sexual al partenerelor de viață. Cu atât mai mult, dacă acestea au avut de-a face cu un tip mai dotat din punct de vedere sexual decât ei. Nu este niciun secret că bărbații sunt într-o continuă competiție și în mod sigur nu vor să audă că altcineva este mai înzestrat. Dacă le trec prin cap asemenea lucruri înseamnă că sunt puțin nesiguri pe bărbăția lor.

Cu câți bărbați te-ai culcat până la mine?

Sunt foarte puține femei care vor recunoaște cu adevărat că s-au culcat cu mai mulți bărbați. Cele mai multe ezită să dea un răspuns concret la o astfel de curiozitate de frică să nu fie judecate. Evident, mai există bărbați care nu sunt interesați sau deranjați de trecutul iubitelor lor, deoarece ei pun preț pe cu totul și cu totul alte calități.

Ai avut boli cu transmitere sexuală?

Fără îndoială, este una dintre cele mai penibile întrebări despre sex pe care ai putea să o pui unei femei. Subiectul este unul cât se poate de delicat și greu de abordat. De aceea, ar fi bine ca momentul pentru asemenea discuții să fie ales cu foarte multă grijă. 

 

 
 
Loading...