Atunci când se discută despre sexul anal, cele mai multe persoane nu pot concepe ideea că poate fi practicat fără durere. Însă pentru cei doritori există un motiv de bucurie: anusul este o zonă extrem de sensibilă care merită să fie explorată.


Din păcate, cele mai multe femei, chiar dacă își doresc să practice și sexul anal, nu prea reușesc să facă acest lucru din diferite motive: le este teamă de durere sau nu vor să fie judecate de iubiți. În articolul de mai jos, veţi învăţa cum să faceţi sex anal fără durere.

Preludiul este modul perfect de a intra într-o stare de relaxare şi excitaţie

Dacă vrei să experimentezi şi sexul anal trebuie să ai o dispoziție foarte bună. Stresul şi teama vor face ca muşchii anusului să fie încordaţi şi această experienţă să nu fie prea plăcută. Preludiul este modul perfect de a intra într-o stare de relaxare şi excitaţie. Cu cât este mai lung şi incitant, cu atât îţi va fi mai uşor să faci sex anal fără durere. Deci, dacă vrei să ai parte de momente incendiare în timpul sexualui anal, nu trece peste preludiu.

Folosiți lubrifiant din belșug

Trebuie să țineți cont de faptul, că în comparaţie cu vaginul, anusul nu se lubrifiază aşa cum trebuie natural. Însă pentru a te bucura de sex anal fără durere este recomandat să foloseşti lubrifiant cât mai mult. Nu uitaţi, lubrifiantul trebuie să fie obligatoriu pe bază de apă sau silicon.

Poziţiile sexuale trebuie să fie cât mai confortabile

Un rol foarte important atunci când vrei să experimentezi o partidă de sex anal fără durere îl au poziţiile sexuale. Sunt recomandate ipostazele confortabile și în special poziția în care femeia stă pe spate cu o pernă sub fund, iar bărbatul stă în genunchi în fața ei, ținându-i picioarele pe umeri.

Comunicarea joacă un rol esențial

Spre deosebire de sexul normal, sexul anal poate fi incomod. Cu atât mai mult, dacă vrei să ai parte de o partidă de sex anal fără durere este indicat ca înainte de a trece la fapte să vorbești deschis cu partenerul de viață despre acest subiect. Trebuie să-i spui dacă ai mai avut o asemenea experiență sau nu, ca în acest fel, să știe cum să se comporte cu tine. Important este să încercaţi de mai multe ori, deoarece este posibil ca prima oară să nu fie atât de senzaţional.

Nu vă grăbiți, aveţi răbdare

În primul rând, dacă vrei să ai parte de o partidă de sex anal fără durere, trebuie să te relaxezi și să ai o dispoziție bună. Pe de altă parte, sexul anal necesită foarte multă răbdare şi pregătire. Iubitul trebuie să insiste pe zona din jurul anusului, să o excite și să folosească foarte mult lubrifiant. Penetrarea trebuie să fie ușoară, fără grabă, ca în acest fel anusul să nu fie forțat.

Loading...