Unele persoane au o doză naturală de romantism cu care reuşesc să îşi impresioneze partenerul de viaţa în fiecare zi. Unii o au, dar nu reuşesc să o pună în practică, iar la unii lipseşte cu desăvârşire. Indiferent de situaţia în care te afli, trebuie să ştii că pentru a avea o relaţie ca la carte, trebuie să îţi faci partenerul fericit.


Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

Atunci când îţi propui să-l impresionezi, nu o face cu lucrurile clasice. Femeile cred că bărbaţii pot fi impresionaţi doar din punct de vedere sexual, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Dacă aveţi o relaţie serioasă, fii sigură că iubitul tău îşi doreşte şi alte lucruri. Psihologii spun că rareori bărbaţii cer ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Gesturile mici de afecţiune sunt un exemplu de lucruri mărunte de care reprezentanţii sexului puternic au nevoie în secret, mai ales dacă nu îşi exprimă prea deschis sentimentele. Aşa că ia iniţiativa şi spune-i ce simţi pentru el. Foloseşte o exprimare sinceră, dar fără să te pierzi în detalii. Mai apoi, oferă-i afecţiune şi prin atingeri, chiar dacă sunteţi în public. Atingerile scurte îi confirmă că eşti acolo, lângă el şi îl iubeşti, chiar dacă aşteptaţi să plătiţi o factură la bancă.

 

 

 
 
Loading...