Acest bărbat care se laudă cu o situaţie financiară bună are numai ghinion în dragoste. A divorţat şi, în loc să-şi refacă viaţa, a avut numai dezamăgiri, pentru că femeile par interesate mai mult de averea lui, decât de el. Iată ce sfaturi i-a dat Ioana.


“Dragă Ioana, mă numesc Şerban, am 50 de ani şi sunt divorţat de patru ani. Deşi am câteva afaceri care îmi merg destul de bine, din păcate sentimental nu mai găsesc nimic care să mă satisfacă. Speram ca după divorţ viaţa mea să se schimbe în bine. Am avut o relaţie de aproximativ un an cu o femeie mai tânără decât mine cu zece ani, dar se pare că ea era mai mult interesată de confortul pe care i-l ofeream şi nu de persoana mea. Într-un final ne-am despărţit, fiindcă am simţit că ea doar profită. Evita pe cât posibil să facem sex invocând tot felul de motive. Ce aş putea face să nu mai ajung în situaţii de acest gen?”

Dragă Şerban, este foarte frustrant să afli că persoana de lângă tine, în care ai încredere şi în care investeşti sentimente, profită de tine în asemenea fel. În ziua de astăzi, foarte mulţi bărbaţi divorţaţi, trecuţi de prima tinereţe şi cu o situaţie financiară bună, sunt atraşi de femei mult mai tinere, sperând că în acest fel vor fi fericiţi.

Însă lucrurile nu stau mereu chiar aşa. Din păcate, din ce în ce mai multe femei tinere se complac în tot felul de relaţii cu bărbaţi mai în vârstă, cu bani, interesate fiind doar de partea financiară şi nu de cea sentimentală. Dar noi nu avem dreptul să judecăm pe nimeni, fiecare îşi trăieşte viaţa aşa cum doreşte şi după propriile principii. Sfatul meu este să nu îţi pierzi speranţa şi să cauţi în continuare femeia la care visezi. Sunt sigură că într-o zi vei întâlni persoana potrivită care să te aprecieze pentru ceea ce eşti ca om, nu doar pentru banii tăi.

Dar, pentru asta, trebuie să ieşi în lume, să socializezi. Acordă-ţi mai multă atenţie, ai grijă de tine şi de aspectul fizic. În momentul în care te vei simţi bine cu tine, vei observa că atragi oameni de calitate. Şi poate ar trebui să cunoşti femei şi din mediul tău, şi de vârstă apropiată, pentru a reduce pe cât posibil riscul că următoarea iubită să fie interesată doar de banii tăi.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe
e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină sau pe site-ul click.ro

 
 
Loading...