Iubitul tău are penisul curbat ori ţi-a mărturisit chiar el acest lucru? Este normal să-ţi pui întrebări despre efectele pe care le-ar avea asupra sănătăţii ori a vieţii vostre sexuale. Ei bine, află că există mai mulţi reprezentanţi ai sexului opus care au organul genital curbat, iar acest lucru poate deveni o problemă doar în anumite cazuri. După cum spun specialiştii în domeniu, chiar există unele avantaje pe care le conferă această formă a lui.


Un penis curbat poate fi motiv de îngrijorare doar atunci când este curbat destul de mult sau când creează disconfort în timpul actului sexual. Dacă luăm în calcul avantajele, un bărbat care are penisul curbat ar putea să profite de forma organului lui pentru a-şi satisface iubita. Se pare că în această situație este mult mai ușor să stimulezi punctul G al partenerei. Mai sunt şi câteva poziții sexuale pe care un bărbat cu penisul curbat le-ar putea pune în practică. De exemplu, poziția „doggy-style” (pe la spate) este printre cele mai recomandate.

Există totuşi o situaţie când penisul curbat ar trebui să pună pe gânduri bărbaţii. Dacă curbarea organului genital este anormală şi chinuitoare atunci e posibil să suferi de boala Peyronie. Aceasta se manifestă prin curbarea neobișnuită a penisului în timpul erecției din cauza  dezvoltării unei cicatrici a țesutului erectil.

Cei care suferă de această boală pot resimți dureri în timpul actului sexual deoarece dezvoltarea cicatricii împiedică îndreptarea penisului în timpul erecției. Sunt situații în care curbarea penisului este atât de mare încât face imposibilă penetrarea. Curbarea excesivă poate crea probleme de ejaculare. Însă, nu trebuie să vă îngrijoraţi, toate aceste lucruri pot fi rezolvate în urma tratamentului care poate include, în funcţie de gravitatea situaţiei, administrarea orală a unor medicamente, injecţii ori intervenţii chirurgicale.

 

 
 
Loading...