Cea mai mare frustrare a unui bărbat este atunci când simte că din punct de vedere sexual nu mai este în stare să își satisfacă partenera. În această situație rolul femeii este cât se poate de important.


Tendința celor mai multe reprezentante ale sexului frumos este de a-şi critica partenerul de viaţă atunci când din anumite motive acesta întâmpină tot felul probleme sexuale, iar acest lucru nu nu face decât să-i zdruncine și mai tare încrederea în sine. Iată ce să nu spui niciodată iubitului când are probleme cu erecţia.

1. „Cu fostul nu se întâmpla”

Greșeala majoră pe care o poate face o femeie când iubitul nu este în stare să facă sex este să-i reproşeze că aşa ceva nu se întâmpla şi cu fostul. Nu este recomandat să-i atragi atenţia într-un moment delicat din punct de vedere sexual, orice referire la fostul iubit deranjându-l foarte tare. Dacă o faci, este posibil să-i afectezi foarte mult  încrederea în propria persoană.

2. Că te gândeşti să-l părăseşti

Acestea sunt cu siguranţă lucruri pe care să nu i le spui niciodată unui bărbat când are probleme cu erecţia. Pentru oricine ar fi frustrant să audă că există posibilitatea să fie părăsit fiindcă din punct de vedere sexual nu mai dă randament. Având în vedere că orgoliul este una dintre caracteristicile specifice bărbaţilor, trebuie să vă abţineţi să le spuneţi aceste vorbe prea des fiindcă relaţia se va degrada.

3. Că te-a dezamăgit

Deseori se întâmplă ca pe femei să le ia gura pe dinainte şi să se trezească spunând cele mai nepotrivite cuvinte bărbaţilor in momentele cele mai delicate.Toate aceste lucruri pe care să nu i le spui niciodată iubitului când are probleme cu erecţia îl pot umili. Ca să evitaţi o situatie delicată, încercaţi să vă abţineţi de la a vă exprima furia în acel moment.

4. Că nu te mai simţi bine cu el

Neputinţa unui bărbat de a avea erecţie într-un anumit moment îl va stresa foarte tare şi va simţi că este pus sub o mare presiune. “Că nu te simţi bine cu el” este cu siguranţă o declaraţie şocantă şi este unul din acele lucruri pe care să nu i le spui niciodată iubitului când are probleme cu erecţia. Trebuie evitate pe cât posibil aceste situaţii, dacă nu vreţi să aveţi probleme în intimitate.

 

Loading...
Citeste tot despre: