Orice partidă de sex este aproape imposibilă fără preludiu. El poate fi realizat în mai multe feluri de la o privire cu subînţeles până la folosirea jucăriilor erotice. Aşa că, îndrăzniţi să folosiţi jucării erotice pentru un preludiu perfect.


Deşi unora li se poate părea ciudat la început, un preludiu perfect poate fi obţinut cu ajutorul jucăriilor erotice. Nu trebuie să vă ruşinaţi dacă partenerul sau partenera vă cere să apelaţi la jucării erotice, ci doar să găsiţi jucăria potrivită pentru voi. Dacă nu ştiţi ce anume să cumpăraţi, iată câteva idei de jucării erotice pentru un preludiu perfect.

Jucării erotice pentru un preludiu perfect: Vibratorul lelo Mona 2

lelo-mona2-cerise-vibrator.jpg

Jucarii erotice pentru un preludiu perfect
Vibratorul Lelo Mona 2 este una dintre cele mai interesante jucării erotice pentru un preludiu perfect
Foto: Click!

 

Este vibratorul perfect, pe scurt, superb. El aduce o nouă dimensiune a senzualităţii în cadrul preludiului şi, de ce nu, de-a lungul întregului act sexual. Oferă plăcere supremă în momentele intime şi sunt modul perfect de a te răsfăţa, fiind discrete şi silenţioase. Stimularea vaginală va fi completă, scopul final al vibratorului fiind să provoace orgasmul. Acest vibrator este una dintre acele jucării erotice pentru un preludiu pefect folosit deseori de către cupluri.

Jucării erotice pentru un preludiu perfect: Manşoanele pentru deget(Last Fingers)

mansoane_pentru_deget.jpg

Jucarii erotice pentru un preludiu perfect
Manşon pentru deget: Cuplurile deseori folosesc aceste jucării erotice pentru un preludiu perfect
Foto: Click!

 

Sunt ideale pentru a începe preludiul sau pentru masturbare. Fie că îl folosiţi pe cel cu cercuri sau pe cel cu proeminenţe, stimularea va fi diferită, dar senzaţiile vor fi la fel de excitante. Le puteţi folosii în acelaşi timp tachinându-vă zonele intime în timp ce vă masturbaţi sau jucăndu-vă cu clitorisul în timpul actului sexual. Aceste manşoane vor aduce plăcere de fiecare dată când vor fi utilizate.

Jucării erotice pentru un preludiu perfect: Vibratorul We Vibe

we_vibe.jpg

Jucarii erotice pentru un preludiu perfect
Printre cele mai interesante jucării erotice pentru un preludiu perfect se numără şi vibratorul We Vibe 2
Foto: Click!

 

Una dintre cele mai apreciate jucării erotice pentru un preludiu perfect, este un vibrator ce poate fi utilizat în timpul preludiului. Desingn-ul său permite o dublă acţiune: stimularea clitoridiană şi stimularea internă a punctului G.  

Jucării erotice pentru un preludiu perfect: Bile vaginale cu striaţii

bile_vaginale.jpg

Jucarii erotice pentru un preludiu perfect
Bile vaginale: Jucării erotice pentru un preludiu perfect
Foto: Click!

 

Aceste bile sunt o jucărie erotică destinată exclusiv femeilor. Să ţinem cont de faptul că şi femeile se masturbează, nu numai bărbaţii, iar bilele vaginale sunt o invenţie cât se poate de jucăuşă pentru doamnele şi domnişoarele care vor să aibă parte de un preludiu pefect. Cuplurile apelează deseori la aceste jucării erotice pentru un preludiu perfect, rolul lor fiind de a provoca excitaţie şi sunt extrem de benefice pentru starea de spirit.

Jucării erotice pentru un preludiu perfect: Cătuşe cu blăniţă

catuse_cu_blanita.jpg

Jucarii erotice pentru un preludiu perfect
Printre cele mai apreciate jucării erotice pentru un preludiu perfect se află şi cătuşele cu blăniţă
Foto: Click!

 

Cătuşele sunt o jucărie erotică deseori folosită în timpul preludiului. Sunt perfecte pentru cele mai nebune fantezii ale tale care pot deveni realitate.

 
 
Loading...