Viața sexuală după infidelitate are multe provocări. Una dintre ele este legată de partea fizică: ceea ce știai că este doar al tău într-un mod extrem de intim, afli că este, de fapt, împărțit cu altcineva. Unele femei se simt pur și simplu dezgustate după ce află despre infidelitatea partenerului de viaţă.


După ce soţul înşală, chiar dacă îi pare rău ulterior, este foarte dificil pentru soţia trădată să continue să facă sex ca înainte. Sexul poate fi asociat cu diverse stări, cum ar fi cu furia, dezamăgirea sau cu rușinea, iar în acest context viața sexuală a cuplului ajunge să devină un calvar.

Odată cu acest context apare și teama de bolile cu transmitere sexuală și, nu în ultimul rând, cu pierderea încrederii între parteneri după infidelitate, ceea ce inevitabil tot la răcirea vieții sexuale duce.

Deși nu suntem mereu conștienți de acest aspect, la baza unei vieți sexuale optime stă încrederea dintre parteneri și atunci când această încredere este încălcată, confortul și deschiderea sexuală pot fi foarte greu de dezvoltat din nou. Când vine vorba de infidelitate, sunt persoane care știu și pot să ascundă acest aspect în fața partenerului, dar pe termen lung există repercusiuni în ambele situații.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: