Atunci când rutina și plictiseala își fac loc în viața intimă, este momentul să ieșiți din dormitor pentru o experiență incitantă. Iar dacă tot a venit primăvara și temperatura din termometre e din ce în ce mai ridicată, de ce să nu profitați de o partidă de sex în aer liber?


Sexul în afara locului în care sunteți obișnuiți poate fi o bună strategie pentru a menţine pasiunea în cuplu. Orice relaţie are nevoie de diversitate sexuală pentru a îndepărta rutina. Vă recomand, câteva locuri inedite pentru sex în această primăvară.

1. În balcon

Dacă vreţi să simţiţi cu adevărat adrenalina în această primăvară transformaţi balconul într-un loc inedit de făcut sex. Un cer plin de stele şi o partidă de amor incendiară pot fi ingredientele perfecte pentru o aventură de neuitat. Cu atât mai mult este considerat un loc special de făcut dragoste în afara dormitorului.

2. În cort

Este unul dintre cele mai bune locuri de făcut sex pe care foarte multe cupluri nonconformiste îl preferă atunci când vor să aibă tot feIul de escapade erotice. Cu atât mai mult sexul în cort este o metodă interesantă de a-ți condimenta viața amoroasă, însă trebuie să aveți grijă să nu fie cineva în preajma voastră. Dacă cel puțin unul dintre voi obișnuiește să se exteriorizeze, va trebui să se abțină, cel puțin în situația asta.

3. În grădină noaptea

Romantismul şi erotismul merg mână în mână şi de aceea este foarte necesar să experimentaţi mereu ceva nou ca să vă bucuraţi de partide de sex incendiare. Ce poate fi mai excitant decât o noapte de dragoste sub cerul liber în grădină primăvara?

4. În pădure

Apropierea de natură va transforma totul în ceva foarte, foarte incitant. Orice partidă de sex în aer liber, mai ales primăvara, aduce un plus de adrenalină. Pădurea este locul în care, cu siguranţă, nu vă puteţi plictisi dacă vă doriţi o partidă fierbinte de amor.

 

 

Loading...
Citeste tot despre: