Loialitatea nu este un lucru care ne este dat de-a gata. Este un lucru pe care îl câștigăm. Vestea bună este că poți construi loialitatea din relația ta, dacă simți că aceasta lipsește. Cel mai bun mod prin care poți face acest lucru este să îți faci partenerul să se simtă suficient de sigur, astfel încât să poată fi onest și vulnerabil în fața ta.


A şti că ai loialitate în relaţie, înseamnă să ştii că partenerul tău te susţine în orice situaţie şi că poţi conta pe el la bine şi la greu. Acestea formează fundaţia şi stabilitatea necesare oricărei relaţii de cuplu să ajungă departe. Un bun exemplu în felul în care apare acest lucru într-o relaţie este când după o zi grea de muncă, partenerul de viaţă are răbdare să te asculte şi îţi oferă confortul şi liniştea de care ai nevoie. Acest lucru nu numai că îmbunătăţeşte comunicarea dintre voi, dar formează şi un alt strat important de vulnerabilitate în relaţie.

Principalele caracteristici fundamentale ale loialităţii sunt respectul, comunicarea, afecţiunea, intimitatea, vulnerabilitatea şi compasiunea. Loialitatea este împărtăşită nu doar de partenerul tău, dar mai ales relaţiei şi unul altuia. Loialitatea înseamnă că sunteţi dedicaţi unul altuia şi să conştientizaţi că deciziile individuale trebuie luate prin prisma impactului acestora asupra cuplului şi asupra partenerului.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: