Clitorisul este un organ unic, destinat exclusiv generării de plăcere sexuală, dar este şi cea mai sensibilă parte a trupului femeii. Aşa că, ar fi păcat ca bărbatul să nu îi acorde atenţia meritată în timpul sexului oral.


Uretra, labiile, clitorisul şi deschiderea vaginului fac parte din vulvă. Vârful clitorisului poate fi mai mare sau mai mic, dimensiunea fiind uşor diferită de la femeie la femeie şi are niveluri diferite de sensibilitate.

Unicul scop al clitorisului este de a-i oferi femeii plăcere sexuală şi nu are funcţie reproductivă

Îi puteţi oferi plăcere unei femei cu degetul, cu limba sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru clitoris. Sau puteţi, pur şi simplu, să o întrebaţi cum îi place să fie stimulată. Unora le place contactul direct, pentru altele, aşa ceva este prea intens.

Dacă este prea sensibilă, masaţi zonele laterale ale clitorisului, pentru a-l lubrifia şi pentru a o excita. Aşa cum bărbaţii suferă când au erecţie îndelungată fără să ejaculeze, aşa se întâmplă şi cu femeile atunci când se excită, dar nu ajung la orgasm. Clitorisul suferă modificări, se umflă, se întăreşte şi se vascularizează. După ce ai orgasm, el revine la dimensiunea iniţială după aproximativ 10 minute.

Există o categorie de bărbaţi care se simt atraşi de un clitoris mai mare, deoarece este mult mai uşor de stimulat în timpul sexului oral.

 

 
 
Loading...