Oricât de experimentată ar fi o femeie în ale sexului, poate face mici greşeli înainte de a ajunge în pat cu partenerul. Pentru a te bucura de o partidă de amor ca la carte, încearcă să eviţi lucrurile de mai jos.


Să îţi razi părul pubian

Dacă eşti adepta rasului în zona intimă, este indicat să faci această operaţiune cu o seară înainte de întâlnirea amoroasă. Rasul va exfolia stratul exterior al pielii, făcând zona foarte sensibilă. Poate irita foliculii piloşi, cauzând apariţia unor coşuri sau erupţii, sau chiar mici zgârieturi, care îţi pot supune pielea la potenţiale infecţii, precum infecţia cu virusul care provoacă herpesul sau infecţia cu HPV. 

Să foloseşti mâncarea pe post de preludiu

Ciocolata sau alte afrodisiace sunt perfecte pentru începutul de act sexual, dar cum rămâne cu candidoza postludiu? Folosirea oricărui aliment care conţine zahăr pe post de lubrifiant poate declanşa cea mai frecventă infencţie intimă la femei, candidoza, deoarece acesta "înfloreşte" sub influenţa zahărului.

Să bei prea mult alcool

Desigur, alcoolul te face să intri în starea perfectă pentru sex, dar prea multă tărie îţi poate lenevi simţurile iar orgasmul se va lăsa aşteptat mult şi bine. Bărbaţii care au întrecut măsura cu alcoolul ejaculaează mai greu, iar femeile au nevoie de stimulare excesivă.

 
 
Loading...