Una dintre marile preocupări ale bărbaților este mărimea penisului. La rândul lor, femeile se întreabă dacă nu cumva au sânii prea mici. Astfel de griji ajung însă să afecteze viața sexuală.

Peste 60% din bărbați și-ar dori un penis mai mare sau își fac probleme privind dimensiunea actuală, arată un studiu. Pentru a ajunge la orgasm, femeile au nevoie să fie stimulate în timpul actului sexual în cea mai erogenă zonă a organelor genitale, așa numitul de către specialiști, punct G. Se presupune că acesta s-ar afla la 3-5 cm de intrarea în vagin, între osul pubian și partea laterală a acestuia. Unele femei pot fi lipsite însă de faimosul punct G, acestea ajungând la orgasm în alte momente ale penetrării. În acest caz, este de la sine înțeles ca nu mărimea penisului este cea care contează. 

Centimetri în plus 

Lungimea medie considerată normală a unui organ genital masculin în erecție este de aproximativ 12 centimetri. Se consideră că un penis este anormal de mic doar atunci când măsoară 6 cm în erecție. Există însă mulți alți factori care determină compatibilitatea sexuală dintre parteneri. În timp ce unele femei se pot declara mai mult decât mulțumite cu o anumită dimensiune, pentru altele plăcerea nu va fi la fel de intensă. În cazul în care contactul sexual este dureros și consideri că partenerul tău este mult prea dotat din acest punct de vedere, există câteva soluții care vă pot îmbunătăți viața intimă. Relaxarea este extrem de importantă, precum și durata preludiului, care are rolul de a excita suficient vaginul, astfel încât lubrifierea să accentueze cât mai mult plăcerea fizică și să diminueze disconfortul. 

Află pe clicksanatate.ro dacă astfel de griji ajung să afecteze viața sexuală

Copilul și-a introdus un corp străin în ureche? Iată ce e de făcut!

5 remedii eficiente pentru înțepăturile de țânțar

 

 
 
Loading...