Faptul că partenerul tău se masturbează nu ar trebui să te deranjeze atâta timp cât nu vă afectează viaţa sexuală, adică atâta timp cât nu înlocuieşte sexul cu tine şi plăcerea intimă alături de tine.


Cei mai mulţi psihologi şi sexologi consideră că, cu cât partenerii se gândesc mai mult la faptul că unul dintre ei sau amândoi se masturbează, cu atât mai repede se vor simţi deranjaţi de această idee. Soluţia este să conştientizeze că masturbarea reprezintă o activitate normală atâta timp cât nu se exagerează.

Dacă în cuplu cei doi îşi exprimă fără reţineri dorinţele şi nevoile, acceptând că masturbarea este o practică în regulă, acest aspect nu ar trebui să constituie o problemă pentru relaţia soţ-soţie.

Într-un cuplu heterosexual, masturbarea poate fi un preludiu sau o practică sexuală în doi absolut normală. În plus, masturbarea poate fi o activitate care o face pe femeie să ajungă cel mai repede la orgasm.

Prin masturbare în faţa iubitei sale, un bărbat îşi dezvăluie latura cea mai ascunsă şi oferă o dovadă de încredere. Concluzia este una singură: masturbarea reciprocă poate fi o activitate extrem de incitantă şi excitantă pentru ambii parteneri.

 
 
Loading...