Reprezentantele sexului fumos implicate de ani buni într-o relaţie ar trebui să lase jena deoparte şi să includă în meniul erotic şi masturbarea. Pe măsură ce ne cunoaştem mai bine trupul cu ajutorul masturbării, cu atât mai mult ne vom dori să fim mai intime cu partenerul.


Dacă nu te-ai masturbat încă de faţă cu partenerul de viaţă, nu mai sta pe gânduri. Atinge-te, provoacă-l şi învaţă-l să te satisfacă. Partida de sex va fi mai pasională dacă iubitul tău te urmăreşte în timp ce te atingi şi îţi provoci singură plăcere.

Nimic nu trezeşte instinctele erotice masculine mai repede decât o imagine sexuală explicită. Pe lângă faptul că-l pui pe jar şi va dori să între în acţiune cât mai repede, acum va ştii şi cum. Îi poţi arăta pe această cale felul în care îţi doreşti să fii atinsă.

Faptul că-l incluzi şi pe el într-un moment atât de intim, înlesneşte comunicarea sexuală dintre voi şi veţi învăţa să vă anticipaţi dorinţele. Această comunicare sexuală este esenţială pentru o partidă de amor pasională.


 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: