Masturbarea nu este doar pentru persoanele singure, în cautarea unui partener! Din contră, autostimularea este mai mult decât benefică şi pentru viaţa de cuplu, iar partenerii ar trebui să o practice fără restricţii!


Chiar dacă foarte multă lume se simte ruşinată să vorbească despre această practică, masturbarea este recomandată de sexologi pentru a ne descoperii ca persoană sexuală şi pentru a afla ce avem nevoie din punct de vedere erotic. De fapt, o mulţime de oameni fac acest lucru, este plăcut şi contribuie la o viaţă sexuală mai bună.

Dacă ştii cum să te satisfaci pe tine în primul rând, sexul cu altcineva este mult mai satisfăcător, deoarece tu eşti mai încrezător în tine şi îţi cunoşti propriul corp.

Persoanele care fac dragoste regulat au tendinţa de a se masturba mai mult decât cei care nu au o viaţă sexuală aşa de activă. Poate să îţi pară ciudat, într-adevăr, însă persoanele care se masturbează sunt mai deschise din punct de vedere sexual. Prin urmare, acestea sunt persoanele care se pricep mai bine la sex. Mai mult, dacă îţi cunoşti corpul şi ştii ce îţi place, ţi se va îmbunătăţii şi experienţa sexuală cu partenerul.

 

 
 
Loading...