Tuturor ne place sexul şi am vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi satisfăcătoare. Dar ca lucrurile să se întâmple aşa cum ne-am dori trebuie să cunoaştem câteva metode de prelungire a partidelor de sex.


Iată care sunt cele mai eficiente metode de prelungire a partidelor de sex

Metode de prelungire a partidelor de sex: Masturbarea

Masturbarea este un mod perfect şi eficient de a îmbunătăţii rezistenţa sexuală şi de a întârzia eliberarea tensiunii sexuale. Dacă te masturbezi în mod frecvent, organismul se poate obişnui cu stimularea în aşa fel încât, în timp, poţi prelungi actul sexual. Masturbarea poate fi una dintre cele mai bune metode de prelungire a partidelor de sex, iar înainte să termini, opreşte stimularea. Repetă această practică de mai multe ori.

Metode de prelungire a partidelor de sex: Stimularea orală

Acestă practică sexuală este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune metode de prelungire a partidelor de sex. Sexul oral făcut partenerului îi poate da timp să-şi revină şi să continue apoi actul sexual cu forţe proaspete.

Metode de prelungire a partidelor de sex: Preludiul

Preludiul este una dintre acele metode de prelungire a partidelor de sex eficiente deoarece oferă fiecărui partener oportunitatea şi timpul de a se pregăti pentru o activitate sexuală. Fără preludiu, unii bărbaţi nu-şi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit. Preludiul este extrem de important pentru a avea o viaţă sexuală sănătoasă şi productivă.

Metode de prelungire a partidelor de sex: Anumite poziţii sexuale

Şi poziţiile sexuale au un rol foarte important în prelungirea partidelor de sex. Vorbim doar despre acele poziţii în care bărbatul stă pasiv şi îi oferă femeii un rol activ, ceea ce înseamnă că sunt excluse toate acele poziţii în care partenerul stă deasupra.

Metode de prelungire a partidelor de sex: Masajul erotic

Rolul masajului erotic este de a relaxa organismul, de a trezi cele mai tari simţuri şi poate fi considerat una dintre acele metode de prelungire a partidelor de sex. Este intim, senzual, provoacă fiori de plăcere asupra întregului corp şi este recomandat celor care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală sau să-şi prelungească partida de sex. Organul genital poate fi masat până când partenerul se află pe punctul de a avea orgasm, după care se face o pauză scurtă şi reluată stimularea pentru a amâna penetrarea,

 
 
Loading...