Cele mai multe femei sunt atrase de bărbații de culoare. Unele dintre ele cred că aceștia sunt speciali și sunt înzestrați cu calități fizice ieșite din comun pe care nu le întâlnești la orice bărbat. De aceea, există tot felul de mituri despre sexul cu un bărbat de culoare, care s-au propagat printre reprezentantele sexului frumos.


Se spune că în fanteziile doamnelor pe primul loc sunt bărbații de culoare. Se spune că motivul pentru care femeile sunt atrase de negri este că aceștia au organul genital mai mare și sunt mai rezistenți în pat. Iată câteva dintre cele mai interesante mituri despre sexul cu un bărbat de culoare.

Mituri despre sexul cu un bărbat de culoare: Sunt mai buni la pat

  • ADEVĂRAT. Într-adevăr, dimensiunea organului sexual masculin variază în funcție de rasă. Pe primul loc în topuri se claseză bărbații de culoare, care sunt renumiți pentru dimensiunea penisului. Din acest motiv, sunt mult mai puține femeile care se plâng de experiențe sexuale nesatisfăcătoare după ce au făcut amor cu un bărbat de culoare, decât după ce s-au iubit cu un alt reprezentant al sexului tare. Așadar, acesta este unul dintre acele mituri despre sexul cu un bărbat de culoare care se confirmă.

Mituri despre sexul cu un bărbat de culoare: Este dureros

  • FALS. Bărbații de culoare sunt recunoscuți pentru faptul că sunt cei mai dotați, de aceea se zvonește că sexul cu ei poate fi dureros. Dar acest lucru este fals sau adevărat de la femeie la femeie, deoarece răspunsul variază în funcție de dimensiunea vaginului partenerei lor. Așadar, acesta este unul dintre acele mituri despre sexul cu un bărbat de culoare care se nu confirmă.

Mituri despre sexul cu un bărbat de culoare: Au fantezii erotice cu blonde

  • ADEVĂRAT. Este cunoscut faptul că bărbații de culoare sunt atrași de blonde. Psihologii sunt de părere că diferența pigmentului de culoare și contrastul negru-blond îi face pe acești bărbați să fie foarte atrași de astfel de femei. Așadar, acesta este unul dintre acele mituri despre sexul cu un bărbat de culoare care se confirmă.

Mituri despre sexul cu un bărbat de culoare: Adoră sexul cu chinezoaice

  • FALS. Tocmai pentru că sunt foarte bine dotați, se pare că bărbații de culoare preferă ca partenerele de sex să fie micuțe, din toate punctele de vedere. Totuși, nu s-a demosntrat că aceștia ar avea vreo atracție în mod deosebit față de chinezoaice, chiar dacă este adevărat că aceste femei au astfel de trăsături. Așadar, de pe lista de mituri despre sexul cu un bărbat de culoare, acesta nu se verifică. Așadar, acesta este unul dintre acele mituri despre sexul cu un bărbat de culoare care se nu confirmă.
 
 
Loading...