Una dintre provocările pe care femeile le au atât în relații armonioase, dar și în relații care încep să scârțâie este faptul că se lasă inundate de emoții și idei.


Uneori este greu să îți dai seama de ceea ce trăiești cu adevărat însă ai pretenția ca celălalt să înțeleagă totul din câteva cuvinte, poate și acelea nu tocmai potrivite. Sau crezi că dacă îl inunzi cu multe cuvinte și atitudini o să îi fie mai ușor să înțeleagă. Dar nici asta nu ajută pentru că atunci când un bărbat te vede extrem de apăsată sau stresată de un anume subiect, va încerca în cel mai fericit caz să te ajute să rezolvi acea situație. Pentru că așa sunt construiți bărbații.

Doar că tu ai vrea ca el să înțeleagă, însă avalanșa de cuvinte nu ajută. S-ar putea ca bărbatul din viața ta să se simtă copleșit de vorbele tale. Uităm că suntem mai mult decât cuvintele și gândurile noastre. Că avem mai multe sisteme prin care percepem și simțim lumea, însă o exprimăm de cele mai multe ori doar prin cuvinte.

Un mod complet de a comunica cu un bărbat este să folosim toate aceste sisteme de percepție și să îl ajutăm pe cel de lângă noi să se conecteze cu adevărat la ceea ce suntem noi în esență. Relațiile se învață și orice femeie care este deschisă spre o noua abordare a relațiilor poate trăi o viață împlinită.

 

 
 
Loading...