Cu toţii ştim că secretul unei relaţii reuşite este comunicarea eficientă. Abilitatea de a comunica eficient este cea mai importantă calitate de care are nevoie un cuplu.


Cu toate că în situaţiile delicate bărbaţii preferă să se învârtă în jurul cozii şi să lase partenerelor misiunea de a înţelege lucrurile fără prea multe explicaţii, când vine vorba de comportamentul femeilor faţă de ei, aşteptările sunt contrarii!

Poate părea ciudat, însă bărbatul preferă să fii directă, atât când vine vorba de fanteziile pe care le ai în dormitor, cât şi în problemele de cuplu care te macină. Vorbeşte-i deschis despre ceea ce te deranjează la el sau în relaţia voastră, însă nu uita să îţi alegi cu grijă cuvintele, deoarece astfel vei menţine discuţia pe un ton calm.

De asemenea, dacă aveţi o relaţie stabilă, ai curaj să îi împărtăşeşti chiar şi cele mai ciudate dorinţe şi preferinţe sexuale, pentru că astfel îi vei sugera că îţi place să faci dragoste cu el şi că se bucură de o mare doză de încredere din partea ta. Atitudinea directă în discuţii poate fii adoptată la fel de bine şi în cazul prietenilor, pentru că acest lucru garantează o relaţie de calitate, ferită de tentaţia bârfei.
 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: