Atracţia sexuală este un element extrem de important într-un cuplu. Doar că ea nu se menţine de la sine. Partenerii trebuie să lucreze împreună în acest sens.


Sexul pe roluri sporeşte apropierea dintre parteneri şi alungă monotonia

Toţi avem fantezii că suntem altcineva decât suntem sau că trăim experienţe pe care nu le-am trăit niciodată în viaţă reală. Ar trebui să transpunem aceste fantezii şi în viaţă sexuală, împreună cu partenerul. Este un mod excepţional de bun de a spori intimitatea şi nivelul de cunoaştere al unuia faţă de celălalt.

Fie că este vorba de o fantezie precum sex cu cătuşe sau clasica fantezie cu asistenta sau secretara, de ce să nu fie încercate în doi. Mai mult, puteţi opta pentru o fantezie mai amplă. Spre exemplu, stabiliţi că “nu vă ştiţi” şi că faceţi cunoştinţă pentru prima oară într-un restaurant sau o cafea. Pur şi simplu daţi-vă întâlnire în oraş, fiecare ajunge separat şi “faceţi cunoştinţă” acolo pentru prima oară, discutând ca şi cum ar fi prima conversaţie, care se va lăsa, bineînţeles, cu o partidă de sex.

Acest tip de a face dragoste înseamnă libertate de exprimare şi dezvăluirea sinelui faţă de partener. Sporeşte apropierea dintre persoane şi face viaţă de cuplu mai intensă.

 

 

 
 
Loading...